tisdag 16 juli 2013

En bokmärkestag i marinblått och limegröntHej!
Nu har jag gjort en bokmärkestag i marinblått och limegrönt! Det är två väldigt fina färger tillsammans, och jag tror min moster håller med ;)

Såhär ser tagen ut på framsidan. Klänningen har jag skissat mallen till själv och pappret som jag använt kommer från en av swapparna jag deltagit i på facebook! Jag har haft på frantage uppe i hörnorna och nere under spetsen. Jag har färgat in tagen med Faded jeans-distress och sedan mistat med Perfect Pearl. Den utstansade hjärtbården har jag färgat in med Faded Jeans-distress och Shabby shutters-distress. Pappret under klänningen har jag också färgat in med Faded jeans-distress och stämplat med samma färg och en textstämpel jag köpt privat, så jag vet tyvärr inte vilket märke det är. Jag har även använt mig av lite gasväv, samt en charm där det står "Made with love", den är ganska platt så det funkar att ha med på ett bokmärke :)
En närbild på klänningen och dekorationerna... 

Och såhär ser baksidan ut! Den stämplade texten har jag fått i en swapp :) Jag har färgat in kanterna med Shabby shutters-distress och satt ett limefärgat bakgrundspapper till den stämplade texten. Till sist har jag färgat in en Magnolia-trollslända med Shabby shutters-distress och stämplat med min "handgjort av"-stämpel under ena sidan av den.

Och en liten närbild på min "handgjort av"-stämpel. Har stämplat med Vintage photo-distress.
Vill du ge bort ett handgjort bokmärke till någon du tycker om, hör av dig till mig via bloggen genom att kommentera under detta inlägg!
Det var allt för denna gång, kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar